Widze, ze Twoja wiedza o sposobie naliczania punktow do rankingu to mniej niz dno.gilardino11 pisze:Chodziło mi o ogół zachowań i nie chodzi mi tu o 2 ostatnie sezony. Problemy z wami pojawiły się w lipcu 2006 kiedy to System Moggiego ujrzał światło dzienne. W tamtym sezonie nie wyszliście z grupy jeżeli to teraz się powtórzy to będzie katastrofa i nie wiem kto będzie dawał mniej punktów w Pucharach.
W zeszlym roku Juventus nie wyszedl z grupy, a mimo to zdobyl dla Wloch 15 pkt, Milan 16, 2 lata temu Juventus zdobyl 15,5pkt, Milan 12pkt. Kto zdobyl wiecej punktow indolencie? Malo tego, od zeszlego roku ulegly zmianie zasady przydzielania punktow do rankingu za wystepy w lm. i tak wczesniej za awans do fazy grupowej lm byly 3 pkt, teraz sa 4 pkt, za awans do fazy pucharowej byl tylko 1 pkt, teraz jest az 5 pkt. Mimo tych 5 dodatkowych punktow zdobyliscie zaledwie 1 pkt wiecej.Gdyby podobny system obowiazywal juz rok wczesniej Juventus zdobylby nie 3,5pkt wiecej od Milanu jak mialo to miejsce, ale 8,5pkt.
W ogolnym rozrachunku i tak zdobylismy wiecej punktow dla Wloch od Was od momentu naszego powrotu do europejskich pucharow.