Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Jarzinho » 30 lis 2010, 1:23

Co tam Ronaldo mówił po rozstrzelaniu przez Barcę Almerii? Zobaczymy czy nam też tyle strzelą :?: Mogł się chłopak ostro przejechać bo mogło być nawet lepiej. Dobrze bronił Iker, Messi, Xavi, Villa czy Bojan trochę zmarnowali. Dużo wczoraj Real stracił, nie tylko twarz, mieli jeszcze niedawno najlepszą ofensywę, defensywę, nie przegrali żadnego spotkania, liderowali- czar prysł. Przekonywaliście, że Marcelo poprawił się w defensywie itp pierdo...ie. Nie wiem skąd wam się to wzięło. Gościu wygląda tak jak wyglądał, śmiesznie w defensywie. Wiem, że nikt w Realu w tym nie przebije Ramosa, bo on ma na to monopol. Ktoś tu przekonywał mnie o jednym bardzo dobrym GD w jego wykonaniu. Ja piszę to raz enty- facet jest tragiczny w defensywie, jest gwarancja do sytuacji bramkowych dla Barcelony. Niezależnie kto grał na niego- Messi, Villa, Iniesta, Ronaldinho, Pedro, Henry to robili co chcieli i to nawet w słabszej formie. Jose może w lato ponownie uderzyć po Maicona. Szkoda by to była przeogromna, tak samo jak pozbywanie się Lassa czy Gago.

Obrazek

Ogólnie mam nadzieję, że tego pajaca udawanego obrońcy -Ramosa długo nie zobaczę. Sędzia i tak mógł wyczyścić konto nie tylko "przyjaciela" Gutiego.

Obrazek
:lol:

Wróć do „Hiszpania”