Jak przed meczem paru userow pisalo ze zachowanie Boixow bylo bydlece to co napisza o zachowaniu zawodnikow Realu na boisku.. kurewskie? Chyba najbardziej odpowiednie. Taki Ramos powinien dostac min 10 meczow przerwy w lidze plus drugie tyle w kadrze. Nie podnosi sie lapy na kapitana swojej reprezentacji. Iker powinien mu dac w pysk(spoliczkowac) w szatni jezeli uznaje sie za dobrego kapitana. Oczywiscie pewnie by do tego nie doszlo gdyby sedzia panowal na boisku. Juz po pierwszej polowie Cristiano powinien wyleciec. Carvalio rowniez nie wiem co robil na boisku.
myślę że powinniśmy już po pierwszej połowie grać w 7miu a Ramos powinnien zostać publicznie zbiczowany przez Ikera i Alonso za zdradę stanu
Porównywanie kilku miesięcy pracy Mou z pracą jaką robił przez lata w poprzednich klubach jest na prawdę żałosne. JM od początku studził wszystkich i mówił że Barca to gotowy produkt a Real jest w fazie budowy. Balon pękł ale z tak słabą ligą do kwietnia napompuje się znowu , i myślę że wtedy tak łatwo nie pęknie