Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

fajnybartus
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: fajnybartus » 30 lis 2010, 15:12

bartbuks pisze:Wczoraj napisałem w połowie meczu, że przy pierwszej bramce dupska dał Carvalho, a potem ktoś poprawił mnie, że to błąd Marcelo. Raczej ja miałem rację, bo przysnął RC.
Obrazek

Kazdy z obroncow Realu zawalil mecz. Pepe chyba wypadl najlepiej ( mimo ze wg mnie w duzej mierze padla 2 bramka, chociaz nie twierdze ze tylko przez niego ), z tego co mi w pamieci utkwilo to bronil bardzo blisko lini i zeby zostawil Ramosowi ktory stal dalej od bramki, Pedro prawdopodobnie bylby na spalonym. Zreszta jak ogladalem mecz 2 raz to w drugiej polowie Xavi badz Iniesta mogli tyle pilek prostopadlych poslac ze az glowa boli bo nie wiem dlaczego tego nie zrobili. Ramos w ogole lini nie trzymal, stojac jako ostatni obronca z prawej strony ogladal sie jeszcze w swoja strone jak Barcelona rozgrywala pilnujac tylko czy nikt z Barcy nie obiegnie go, zapominajac calkowicie ze jest dobre 3 jak nie wiecej metrow przed reszta obroncow.

Za to obrona Baracelony, genialna. Nie wiem dlaczego ale najlepiej wg mnie, jakbym mial juz oceniac to wypadl Abidal. Spokoj Spokoj Spokoj. Tego trzeba w obronie.

Wróć do „Hiszpania”