Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Kamil232 » 30 lis 2010, 22:06

a co za tym idzie wyborca PO.
NIe musisz o tym pisać, starczy jakie linki wklejasz w rożnych tematach(bynajmniej nie chodzi o sportowe), najczęściej z portali gównianej, także sprawa jasna :wink:
Kwestia Messiego - wciąż nie łapię. Za nami wielki mecz reklamowany między innymi jako pojedynek Messi vs Ronaldo w którym to (pojedynku) z Portugalczyka nie ma co zbierać a i tak pisze się o symulce Leo i tyle.
Ale co ty tutaj chcesz przeczytać? Nad czym tutaj dyskutować? Messi zagrał świetny mecz miał dwie asysty i świetnie udzielał się w rozegraniu piłki. Ronaldo chociaż z Madrytu był pewnie najlepszy, to nawet jeśli jest się najlepszym z 11 gówien, to wciaż jest się gównem, z całym szacunkiem dla graczy Realu, ale chyba każdy widział, czym oni wczoraj byli. Przecież to jest zupełnie oczywiste i nie wiem nad czym tutaj debatować.
Do innych też masz pretensje, że Ci nie piszą, że 2+2=4 ?

A to jak ten mecz reklamowano mnie średnio interesuje. Dla mnie to był starcie Barcy z Realem, a nie Messiego z Ronaldo. Inna sprawa swoją drogą to gdyby tak panów zamienieć, Ronaldo wrzucić do Barcy, a Messiego do Realu to jak sądzicie zmieniłoby to wczorajszy wynik?

Wróć do „Hiszpania”