Vela - ten koles potrzebuje ogrania. Mam nadzieję, że dostanie jakieś wypożyczenie w styczniu bo u nas sobie nie pogra. Dobrze się ustawiał i dobrze wbiegał ale przyda mu się trochę meczów.
Bendtner - leniwy mecz, naprawdę do dupy. Robił dużo rzeczy źle i ogólnie nie wiem, co dalej z nim w klubie. Czytałem sporo że klub jest gotowy przyjąć oferty za niego. Nie wiem, co o tym sądzić. Dzisiaj jak to ktoś na tweeterze dobrze skomentował "grał jakby był za dobry na Carling Cup." Cóż, jego wybór.
Bardzo cieszy powrót Van Persiego. Jest naprawdę cudowny, bardzo go brakowało. Jakby tak cały sezon mógł grać bez kontuzji jakby cudownie było.. eh.
Ciekawa była ta formacja dzisiaj. Pod nieobecność Cesca można by spróbować tak grać - np. w LM albo w sobotę z Fulham. Chamakh na CF i Van Persie w roli cofniętego napastnika/rozgrywającego tak trochę. Fajnie to wyszło. Oby wszystko było z nim OK.
Co tam jeszcze.. Jesteśmy w półfinale! Po raz kolejny zresztą, ale tym razem drużyny są jakie są w porównaniu z tym, co było nam dane oglądać wcześniej. Przyznam że jestem dość młodym i niedoświadczonym kibicem Arsenalu i nie było mi dane oglądać kapitana klubu podnoszącego trofeum. Poniekąd można powiedzieć, że dorastałem z drużyną z ostatnich pięciu lat