Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: ddemon » 01 gru 2010, 15:42

RealFan pisze: Tyler, jak dla mnie błąd Mou polegał przede wszystkim na tym, że do tego meczu podszedł jak do każdego innego i to pewnie stąd brak jakiś szczególnych modyfikacji. Mówił o tym dość wyraźnie przed meczem. Gran Derbi potraktował tak samo jak mecz z jakimś Racingiem Santander. Z całym szacunkiem dla tego zespołu. To nastawienie przeniosło się też na piłkarzy. Podczas, gdy Barcelona grała, jakby na wypadek porażki mieli zostać poddani kastracji. Dla kibiców to nie jest mecz jak każdy inny w lidze i dla Mourinho następnym razem też nie może być. To inteligentny facet, po reakcji kibiców zrozumie to.
Z całym szacunkiem ale gadanie że Mou olał Gran Derbi i traktował to jako normalny mecz bez podtekstów jest kpiną... Każdy rozsądny trener podszedłby do tego meczu jakby meczu o życie a gadanie tylko że przeniosło się to z trenera na piłkarzy mnie tylko jeszcze bardziej uświadamia że Real to zespół gwiazdeczek które myślą tylko o wyglądzie,żelu na włosach i grunt że "gram" w Realu nie dla Realu i w d mam klub czy osiągne z nim jakiś sukces :P Z czego są efekty 1/8 LM :] Ktoś powie że Real miał dużo nowych zawodników którzy nie udźwignęli ciężaru, Villa też zagrał po raz pierwszy z jakim skutkiem a bramka Jeffrena ostatniego po którym bym się spodziewał że strzeli bramkę tylko dopełnia formalności...
To że Mou zagra inaczej w rewanżu nie podlega dyskusji bo kto wie czy nie będzie walczył wtedy o posadę bo z Perezem to nie wiadomo :]

A to że Mourinho zagra inaczej w rewanżu to raczej jest pewne

Wróć do „Hiszpania”