Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Jarzinho » 02 gru 2010, 0:05

MGiggs pisze:Dlaczego nikt nie napisze ze Iker jest beznadziejny po zagrał fatalny mecz? Nie wypada zjechac kolesia ktory wygrał Hiszpani mistrzostwa...
Iker wybronił Realowi jeszcze większą kompromitację. Mógł więcej zrobić przy bramce Pedro, a raczej jej zapobiec.
MGiggs pisze:Bronie Ronaldo przed niezasłuzoną krytyka,facet strzela mase goli,zbiera asysty, a przez fanow Barcy jest uznawany za gracza średniego,czy kiedys ktos o Ronaldo z fanów Barcy napisał że jest kapitalny? Nie.
Czy ja kiedyś uznałem Cristiano za gracze średniego. :?: Dość często pisałem, że Real to głownie on, szczególniej jeśli chodziło o poprzedni sezon. Nigdy raczej nie umniejszałem zbytnio jego klasie. Po meczu z Barceloną oceniam go nie tylko przez pryzmat tego spotkania, ale tego głownie co miało miejsce przed. Dużo mówił, wyśmiewał wyniki Barcelony(bo tak trzeba określić jego wypowiedź o spotkaniu Barcy z Almerią), a na boisku zrobił mało wobec zapowiedzi. Jeśli Real miał być tak mocny i pewny siebie to mógł więcej dać od siebie, bo nie wszystko można zwalić na partnerów.

Wróć do „Hiszpania”