Ogarnij temat a potem pisz. Ja na przykład nie wchodzę do tematu Manchesteru United i nie piszę co mi ślina na język przyniesie żywiąc przekonanie, że jestem zaznajomiony z tematem.MGiggs pisze:Widze fani Barcelony dalej z piąteczkami czy zenującymi fotkami, czy Wy potraficie wygrać z klasą? Czy fani Realu po wygraniu 4-1 z Wami prezentowali taki dziecinny poziom?
W razie gdybyś wciąż nie był w stanie pojąć o co kaman - polecam hasło 'manita'. Dla Ciebie może nie być różnicy między 4-1 a 5-0, ale w Hiszpanii różnica jest olbrzymia.
No, ale oczywiście to nie MGiggs jest dziecinny tylko fani Barcelony
Bonus --->
To pewnie też napinka
Albo to ---> http://dariuszwolowski.blog.interia.pl/?id=1986762
Także napiąłem się, że aż strach. MGiggs zaraz wypali, że kibice Realu po 4-1 nie pokazywali dłoni i odeśle mnie do przedszkolaStacja „Eurosport” wykryła inny incydent. Po odepchnięciu Pepa Guardioli Cristiano Ronaldo zwrócił się do protestującego Pedro słowami: „A ty, kim jesteś?”. Portugalczyk nie ma dobrej pamięci, bo Pedro zdobył bramkę na 2-0 w poprzednim pojedynku Realu i Barcy (na Santiago Bernabeu), a także wystąpił w spotkaniu 1/8 finału MŚ w RPA, kiedy Hiszpania pokonała Portugalię 1-0. No i jest mistrzem świata.