Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 03 gru 2010, 15:36

Dr.Football1 pisze: Wroc do tamtego posta i zobacz jeszcze raz co napisalem. 20 minut,koncert,zwycieska koncowka i takie tam :roll: Nie bylo nic o 'dobrym spotkaniu'.
Rzeczywiście, mój błąd.
Dr.Football1 pisze:Emotka :arrow: :lol: Jezeli zdobycie 4 bramek na Anoeta nie robi na Tobie wrazenia to radze blizej przypatrzec sie tegorocznemu sezonowi PD.
Teraz chyba Twój. Ja nigdzie nie napisałem że ta wygrana robi czy nie robi na mnie wrażenia, napisałem tylko że nie obchodzi mnie ile wygrał/przegrał tam Real.
Dr.Football1 pisze:Nie zgodze sie absolutnie. Jakim cudem Reyes mogl zagrac rownie dobre spotkanie z Osasuna i Espanyolem ? W tym drugim meczu przeciwnik byl 3 razy silniejszy,a Hiszpan praktycznie nie mial miejsca i non stop byl faulowany. Z Baskami latal po skrzydle jak opetany,a tu przez polowe spotkania lezal na murawie.
Tutaj trochę sobie zaprzeczasz. Jeżeli Reyes był non-stop faulowany to znaczy że rywal nie potrafił sobie z nim poradzić i że stwarzał zagrożenie. Dużo nie brakowało, a dwóch zawodników wyleciało by po faulach na nim, ale sędzia był dość łaskawy. Mimo to nie zawsze zawodnicy Espanyolu byli go w stanie sfaulować i kilka bardzo fajnych rajdów i podań oraz strzałów na bramkę Reyes zaliczył, jak dla mnie był to podobnie dobry jego mecz co z Osasuną.

Ale w sumie mniejsza o to.
Dr.Football1 pisze:Rzeczywiscie troche z tym przesadzilem na fali przegranej z Pericos. Nie mniej jednak chcialbym aby juz niedlugo przyszedl na Calderon skrzydlowy,ktory bylby w stanie Portugalczyka godnie zastapic co nie oznacza,ze SS musialby z klubu odchodzic. I tak,licze na transfery. Jestem kibicem,co mam nie liczyc.
Pojawiła się informacja na temat Gonzalo Castro z Mallorki który jest do wyjęcia w zimie za 3-4 mln euro (kończy mu się kontrakt i Mallorca chcę na nim coś zarobić, bo wiadomo jak u nich z funduszami). Na taki transfer możesz liczyć, 3-4 mln to nie jest dużo, a po za tym Atletico ma dobre układy z Mallorcą, więc na bank się jakoś dogadają. Jednak nie licz zbytnio na to że Castro wygryzie ze składu Simao. W piłce jest wszystko możliwe, jednak jest to bardzo mało prawdopodobne. Mimo wszystko był by to dobry transfer, bowiem mamy tylko dwóch skrzydłowych i rezerwowy jest potrzebny, a za taką kasę kogoś lepszego będzie cholernie ciężko znaleźć. Jego zaletą jest to że może grać i na prawej i na lewej stronie. Ja jestem jak najbardziej na tak.
Dr.Football1 pisze:Jeszcze kilka takich bledow i dla mnie moze wchodzic nawet Joel. Brak rywalizacji strasznie rozleniwil Davida.
Właśnie pojawiła się informacja według klubu dlaczego De Gea jest w słabszej formie. Chodzi o wszystkie imprezy klubowe w których w ostatnim czasie brał udział De Gea. Wcześniej brali w niej udział głównie Aguero i Forlan, a teraz numerem jeden stał się De Gea. Władze klubu uważają że to rozkojarzyło zawodnika i aby mógł on się skupić ograniczą jego udział w takich imprezach. Miejmy nadzieje że to przyniesie skutek.
Dr.Football1 pisze:To absolutnie nie byla krytyka QSF,bo tak krawiec kraje jak mu materialu staje,a ze tak brzydko powiem dla Quique po prostu nie staje :lol: Jakim cudem w jednym z najlepszych klubow PD jest zaledwie dwoch ofensywnych (i to dosyc srednich trzeba przyznac) zawodnikow na lawce ? To dla Ciebie sytuacja normalna ? Dla mnie nie,wiec narzekam i nie powiesz mi,ze nie mam ku temu powodow.
Może źle Cię zrozumiałem. Keko i Salvio poszli na wypożyczenie, a Jurado został sprzedany, więc nie ma co się dziwić.W zimie pewnie klub będzie chciał sprowadzić jednego ofensywnego zawodnika. Nie udało z Affelayim to może uda się z Castro i sytuacja będzie trochę lepsza.

P.S SERGIO AGUERO W DNIU DZISIEJSZYM OTRZYMAŁ HISZPAŃSKIE OBYWATELSTWO. Więcej :

http://atleticopoland.com/news/Oficjaln ... lstwem-516

Wróć do „Hiszpania”