Ja rowniez. Za taka cene mozna go spokojnie brac. Stworzylby w koncu jakas rywalizacje na skrzydlach,a przy odrobinie checi i szczescia moglby ja nawet wygrac. Warto wpomniec,ze Gonzalo byl jedna z najjasniejszych postaci swietnie spisujacej sie w poprzednim sezonie RCDM.Pojawiła się informacja na temat Gonzalo Castro z Mallorki który jest do wyjęcia w zimie za 3-4 mln euro (kończy mu się kontrakt i Mallorca chcę na nim coś zarobić, bo wiadomo jak u nich z funduszami). Na taki transfer możesz liczyć, 3-4 mln to nie jest dużo, a po za tym Atletico ma dobre układy z Mallorcą, więc na bank się jakoś dogadają. Jednak nie licz zbytnio na to że Castro wygryzie ze składu Simao. W piłce jest wszystko możliwe, jednak jest to bardzo mało prawdopodobne. Mimo wszystko był by to dobry transfer, bowiem mamy tylko dwóch skrzydłowych i rezerwowy jest potrzebny, a za taką kasę kogoś lepszego będzie cholernie ciężko znaleźć. Jego zaletą jest to że może grać i na prawej i na lewej stronie. Ja jestem jak najbardziej na tak.
Miejmy nadzieje,ze to rozwiaze problem,bo w tej chwili Davidowi daleko do formy sprzed kilku miesiecy,a glupie bledy i brak koncentracji az raza po oczach. Swoja droga czy na te imprezy nie moze jezdzic np. Diego Costa ?Właśnie pojawiła się informacja według klubu dlaczego De Gea jest w słabszej formie. Chodzi o wszystkie imprezy klubowe w których w ostatnim czasie brał udział De Gea. Wcześniej brali w niej udział głównie Aguero i Forlan, a teraz numerem jeden stał się De Gea. Władze klubu uważają że to rozkojarzyło zawodnika i aby mógł on się skupić ograniczą jego udział w takich imprezach. Miejmy nadzieje że to przyniesie skutek.
Bardzo licze na Keko podobnie zreszta jak na Borje. Ciekawe jak po powrocie z Portugalii bedzie wygladal SalvioKeko i Salvio poszli na wypożyczenie, a Jurado został sprzedany, więc nie ma co się dziwić.W zimie pewnie klub będzie chciał sprowadzić jednego ofensywnego zawodnika. Nie udało z Affelayim to może uda się z Castro i sytuacja będzie trochę lepsza.
NareszcieP.S SERGIO AGUERO W DNIU DZISIEJSZYM OTRZYMAŁ HISZPAŃSKIE OBYWATELSTWO