Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 04 gru 2010, 21:36

Dobrze, że te trzy bramki wpadły bo obrona Brescii jest tragiczna i na spokojnie już można kontrolować mecz.

Zaczęło się fajnie, pierwszy atak, akcja dość prosta, ale udało się przy pasywnej obronie gości.Pakuje Prince i uważam, że tylko to pozytywnego można powiedzieć o Afrykańczyku.W moim odczuciu nie sprawdza się za napastnikami, co mnie strasznie irytuje to mnóstwo strat i niecelnych zagrań, w zasadzie mało widoczny jest, lepiej wygląda Pirlo.
Ogólnie cała trójka Ambro - Gattuso i właśnie Pirlo całkiem przyzwoicie.Dobrze, że po głupiej stracie Abate nie padła bramka bo było blisko, nie długo potem głupi błąd obrońcy Brescii i asysta przy golu Robinho.
Dobrze, że od tego momentu gramy swoje i goście nie mają wiele do zaoferowania, gol Zlatana n - 8).

Nie wygląda źle to, tak jak mówię najbardziej irytuje mnie Boateng.

W II części trochę odpuszczą na pewno, ale miło by było jakby coś jeszcze strzelili.Szkoda, że nie ma żadnego młodzieżowca na ławce.

Trzymamy lidera 8).

Zapomniałem dodać, że strasznie wkurzył mnie przy tej sam na sam, co do drugiej akcji i strzału to nie mam pretensji bo trudna piłka, ale sama akcja zespołu palce lizać.

Wróć do „Włochy”