Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chlopaczek » 05 gru 2010, 2:05

Swietnie wyglada nasza sytuacja w tabeli wzgledem Interu. Teraz opuszcza dwie kolejki i byc moze jak wroca to bede juz mieli 16 punktow straty do nas. W realizacji tego planu moze przeszkodzic strajki ale wiadomo ze pilkarze to najbardziej pokrzywdzona grupa zawodowa wiec niech strajkuja - powinni jeszcze wyjsc na ulice wroc! wyjechac swoimi Maserati. Wracajac do meritum Inter majaczy w oddali a sciga nas Lazio z Brocchim w srodku pola :P Teraz tylko byc regularnym i wszystko powinno skonczyc sie po mysli Milanu. Scudetto jest priorytetem. Smak zwyciestwa w LM juz znam poza tym nie ma sie co ludzic ze pokrzyzujemy szyki najmocniejszym. Nie w tym skladzie personalnym. Niech chlopaki skupia sie na lidze i dogonia Inter w ilosci scudetti - to mi doskwiera.
Mecz z Brescia przebiegal tak jak powinien. Szybko strzelona bramka potem dwie kolejne i zamkniecie meczu. Druga polowe ogladalem jednym okiem chlopaki grali na jednej nodze. Brescia w okolicach 20 minuty troche nas przycisnela i to byl jedyny stresujacy moment w tym spotkaniu. Generalnie jestem bardziej niz zadowolony.
Co do Allegriego to mam do niego zaufanie jak zreszta do wszystkich trenerow Milanu na przestrzeni ostatnich lat. Ma pewne denerwujace nawyki ale mam nadzieje ze z czasem je wyeliminuje jak Abbiati wyeliminowal (ograniczyl) swoje niepewne piastkowania. Oby tak dalej Max. Zdobyc mistrzostwo w pierwszym sezonie pracy z Milanem to by bylo cos. Jezeli tego dokonasz to pogratuluje zyczac zebys nie skonczyl jak Zac. Be cool.

Forza Milan.

Wróć do „Włochy”