Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 05 gru 2010, 23:50

Daaaamian pisze:Daj spokój, o jakim zbesztaniu w ogóle mówisz?
To było raczej w celach humorystycznych. :beer:
Daaaamian pisze:Który zawodnik z Twojej listy spełnia oba kryteria: jest lepszy od Dżeko i będzie kosztował nie więcej niż 25 milionów euro? Ja tam takich zawodników niestety nie widzę.
Nie oszukujmy się. Tak naprawdę na dzień dzisiejszy nie widzę piłkarza, który przyszedłby i z marszu zaczął odwalać kawał dobrej roboty. Wiecie, staliście się z deka więźniami rzeczywistości jaką stworzyliście. Jeżeli przy każdym transferze sypiecie taką gotówką, że głowa mała, to nie spodziewajcie się, że ktoś wam odda piłkarza za 10 mln. Nie mam racji?

Przyznam, że zapewne troszkę zapędziłem się z <25 mln, ale weźmy pod uwagę to, że jak w klubie widzą faks z zapytaniem ze strony Realu, to na bank zwiększają sumę odstępnego o kilkadziesiąt procent. Dziś każdy chce wydoić Real na ile tylko się da...
MGiggs pisze:Po 1- Lukaku, naprawde walnij głową o sciane drogi kolego jak tego nastolatka zestawiasz z Dzeko,piłkarsko Bosniak zjada to dziecko na śniadanie.
Super Mario- tak tak bo jest typowym środkowym napastnikiem jakiego Jose potrzebuje, dodatkowo pewnie do 25 by się go dało kupic
Torresy i Tevezy do 25 mln? nawet nie będe komentował
Lukaku znalazł się tu ze względu na wiek i potencjał, bo może stać się świetną inwestycją. Mario nie zaproponowałem, a jakbyś doczytał do końca, bądź próbował robić to ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że moją alternatywą jest Llorente, który jeżeli chodzi o doświadczenie międzynarodowe i znajomość ligi bije Dżeko na głowę.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 23:56 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”