Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 06 gru 2010, 0:25

MGiggs pisze:Powiedz lepiej że dałes tyłka z ta listą
MGiggs pisze:Zanim napiszesz o mnie nieprawdziwe zdanie,trzeba by sie było uderzyć w pierś i przyznać ze lista nie powstała
Jak widzisz już uderzyłem się w pierś...
bartbuks pisze:Przyznam, że zapewne troszkę zapędziłem się z <25 mln
...ale jak chcesz to napiszę oświadczenie.
Z tego oto miejsca chciałem najmocniej przeprosić urażonego usera, który ukrywa się pod nickiem MGiggs. Miałem stworzyć listę piłkarzy i zrobiłem to mało profesjonalnie. Niestety nie udało mi się dziś dodzwonić do Manchesteru, Bilbao grało na wyjeździe, więc dyrektor nie miał czasu na spekulacje transferowe. Przykro mi też z tego powodu, że nastoletni Romeu L. wybił się tylko w Belgii i tak naprawdę nie ma prawa spróbować swoich sił w Madrycie.

Chciałem tylko przedstawić moją wizję, coś w stylu małej selekcji. Niektórych piłkarzy nie brałem pod uwagę, co wyjaśniłem. Przykro mi z tego powodu, że niektóre moje wypowiedzi sformułowałem zbyt chaotycznie, co pozwoliło niektórym usero źle zrozumieć ich merytoryczny wydźwięk. Na samym końcu dokonałem redukcji i zminimalizowałem grono adekwatnych kandydatów.

Mój post nie miał na celu nikogo obrazić, ani spowodować ataku agresji. Cieszę się, że z userem o nicku Daaaamian mogłem wymienić uwagi na poziomie. Jestem z tego powodu bardzo dumny, bo w dzisiejszych czasach trudno o tak wspaniałą wirtualną konwersację. Jeszcze raz wszystkich przepraszam i obiecuję, że następnym razem zrobię wszystko co w mojej mocy, aby spełnić oczekiwania innych userów.

Z poważaniem,
bartbuks

Wróć do „Hiszpania”