Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: niente » 09 gru 2010, 17:43

Wiesz, trudno jest mi wypowiadać się o Barcelonie i Cruyff'ie z lat 90. XX wieku, ponieważ nie miałem przyjemności oglądać tego zespołu. Jestem z 1993 roku i siłą rzeczy trudno mi się odnieść do tego, co napisałeś. Ale moje zdanie jest takie, że osoba która przez X lat była poza futbolem (mówimy tutaj o tym, że Holender przez kilka lat nie uczestniczył czynnie w futbolu, jednak mógł być np. na bieżąco ze wszystkimi najnowszymi wiadomościami), będzie miała trudności z przyswojeniem sobie najnowszych informacji na tematy taktyczne bądź inne, które są bardzo ważne dla trenera/menedżera. Jeżeli kiedyś Cruyff odnosił wielkie sukcesy, to znaczy, że nie był to przypadek i był/jest dobry w swoim fachu. Tylko inną sprawą jest, czy Holender będzie chciał wrócić do zawodowej piłki. Johan Cryuff ma tylko/aż 63 lata. I w żadnym wypadku nie chcę się tutaj opowiadać za tym, czy chcę zobaczyć Holendra w Chelsea czy nie, po prostu wyrażam swoje odczucia mając na uwadze to, że takie nazwisko w kontekście The Blues padło. Ale mimo wszystko jest jeszcze za wcześnie na wyrokowanie, w niedzielę wszystko się okaże.

Wróć do „Anglia”