Re: Man Utd- Arsenal (13.12.2010)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Re: Man Utd- Arsenal (13.12.2010)

Post autor: Magnum » 09 gru 2010, 21:24

Pytalem w temacie Arsenalu ale lepiej rozmawiac tu:

Chcielibyscie zobaczyc Van Persiego z Chamakhiem, Van Persiego zamiast Chamakha czy tak jak fieldy dał wyżej - Chamakha a RvP na ławce? Ja sie w sumie z Duchem zgadzam, pewnie zacznie na lawce bo gral 90 minut.. ale.. no nie wiem. Szkoda, ze dopiero teraz wrócił bo oczywiśćie wolę Van Persiego w formie niż Chamakha.. ale Holender w najlepszej formie teraz nie jest, najwyżej wejdzie później. Tego pseudo 4-4-2 co Wenger prezentował wczoraj nie chce widzieć bo Van Persie się cofał bardzo do pomocy i tak naprawdę miał rozgrywać... 4-4-2 byłoby fajne ale pod warunkiem, że Van Persie i Chamakh będą na równi, a nie Van Persie za nim.

W obronie boje się, że Koscielny zagra. Wolę o wiele bardziej Djourou, tak jak Fieldy. Song wydaje mi sie pewniakiem do gry.. chciałbym Songa z poprzedniego sezonu :( Ten teraz jest do dupy. Niech zostawi atakowanie innym a sam asekuruje obrone ktora i tak cierpi bez Vermaelena.

Wydaje mi sie, ze Wenger tez rzuci typowy tekst ze Arszawin jest dobry na ważne mecze i będzie grał, Nasri na prawej a Chamakh w środku. Chcialbym, zeby mnie zaskoczyl i w sumie chcialbym taki sam sklad, jak fieldy. ;)

edit: juz jest napinka Evry ;)

“Arsenal is only a good Academy. They play good football but win nothing. In 10 years we will forget about that club.” At United we only watch for Chelsea results”.

Wróć do „Wracając Do Meritum”