Chcielibyscie zobaczyc Van Persiego z Chamakhiem, Van Persiego zamiast Chamakha czy tak jak fieldy dał wyżej - Chamakha a RvP na ławce? Ja sie w sumie z Duchem zgadzam, pewnie zacznie na lawce bo gral 90 minut.. ale.. no nie wiem. Szkoda, ze dopiero teraz wrócił bo oczywiśćie wolę Van Persiego w formie niż Chamakha.. ale Holender w najlepszej formie teraz nie jest, najwyżej wejdzie później. Tego pseudo 4-4-2 co Wenger prezentował wczoraj nie chce widzieć bo Van Persie się cofał bardzo do pomocy i tak naprawdę miał rozgrywać... 4-4-2 byłoby fajne ale pod warunkiem, że Van Persie i Chamakh będą na równi, a nie Van Persie za nim.
W obronie boje się, że Koscielny zagra. Wolę o wiele bardziej Djourou, tak jak Fieldy. Song wydaje mi sie pewniakiem do gry.. chciałbym Songa z poprzedniego sezonu
Wydaje mi sie, ze Wenger tez rzuci typowy tekst ze Arszawin jest dobry na ważne mecze i będzie grał, Nasri na prawej a Chamakh w środku. Chcialbym, zeby mnie zaskoczyl i w sumie chcialbym taki sam sklad, jak fieldy.
edit: juz jest napinka Evry
“Arsenal is only a good Academy. They play good football but win nothing. In 10 years we will forget about that club.” At United we only watch for Chelsea results”.