Oj nie w tym rzecz Kamil. Mi się po prostu wydaje, że szejków stać na więcej. Gdyby to była umowa z dajmy na to jakąś tam Nokią czy Pepsi to 30 mln uznałbym za zajebisty hajs. W przypadku umowy z Katarem kwota wygląda 'tylko' dobrze chociaż może źle na to patrzę. Nawet na pewno źle na to patrzę (a raczej patrzyłem bo trochę zmieniam podejście) biorąc pod uwagę, że Qatar Foundation to organizacja non-profit.Kamil232 pisze:Barca dostanie 10 mln euro więcej niż równie wielkie i wspaniałe kluby z podobną ilością kibiców na świecie. Real nawet bardziej utytułowany, ale tutaj niektórzy i tak kręcą nosem, za małoNo przecież to jest Barcelona mes kun de klub, my powinniśmy dostać 50 razy więcej niż inni
Długo jeszcze będziesz uporczywie pisał mes kun de klub? Mam Ci wlepić WP jak jakiemuś dzieciakowi?
W najbliższych dniach pojawiać się będzie pewnie sporo projektów, ale to wszystko będą jakieś chałupnicze produkcje
Ehhh niby każdy wiedział, że prędzej czy później to nastąpi, ale chyba liczyliśmy na później, później, później. Jestem przekonany, że nie musieliśmy się do tego posuwać, ale Sandro to biznesmen. Zawsze tak było.