Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Dr.Football1 » 11 gru 2010, 1:02

Dlaczego tak sądzisz?
Nie zrozum mnie zle. Tekst o czarnej liscie byl oczywiscie zartem. Bardzo szanuje Twoje pilkarskie zdanie oraz wiedze,ale zauwazylem,ze do niektorych zawodnikow jestes delikatnie mowiac uprzedzony. Ze wspomne tylko RvN...

A tak na marinesie to mocno zapunktowales u mnie broniac Sokratisa przed bezpodstawnymi atakami Jordana :ok:
Przykładem jest Grek - niczym mnie dotychczas nie zachwycił, wręcz przeciwnie - popełnił kilka błędów dość rażących, jak na jego cenę. Jest dobrym przykładem tego, jak mecze sparingowe nic nie znaczą - po tych spotkaniach (w których chłopak taktycznie był STRASZNY, ale do tego trzeba wyczulonego oka, ale to wina jego wieku i zmiany systemu gry) widziałem dziesiątki czy setki komentarzy hurraoptymistycznych pod jego adresem, zdaniem kibiców miał zastąpić Nestę już w tym sezonie i w ogóle złota piłka za rok jego. Tymczasem chłopak zagrał parę niezłych meczów, ale wyróżniał się raczej na tle przeciętnych przeciwników, a gdy przyszło co do czego - Cesena zrobiła z niego wiatrak.
Jezeli ktos uwazal,ze Papa przyjdzie i z miejsca zastapi Neste to gratuluje :roll: Nie zapominajmy,ze Genoa grala trojka obroncow,wiec oprocz aklimatyzacji w nowym,znacznie wiekszym klubie,Grek musial i nadal musi przyzwyczajac sie do kompletnie dla niego nowego systemu z czworka z tylu. Dodajac do tego wiek,a takze brak ogrania,bo nie oszukujmy sie,Max dosyc rzadko daje mu szanse,to mysle,ze wszelkie krytyki a la Jordan mozna odlozyc przynajmniej do polowy nastepnego sezonu.
Od Zigoniego O WIELE LEPIEJ prezentuje się moim zdaniem Strasser.
Zigoniego znam jedynie z legend,dobrych opinii i meczu Primavery z Palermo,ktory jakis dobry czlowiek wstawil na MaxXed FF. W Genoi nie gra w ogole,wiec ciezko cokolwiek o nim w chwili obecnej powiedziec,chociaz wierze Ci,bo na pewno w i Strassera,i Gianmarco widziales w akcji duzo czesciej niz ja. A jak juz tu pisze to zapytam: nie wiecie gdzie mozna sciagnac/obejrzec cale mecze lub chociazby skroty Campionato Primavera :?:

Swoja droga wiedzieliscie,ze Rodney przyszedl z FC Kallon - klubu bedacego wlasnoscia bylego Interisty Mohammeda Kallona :lol:
Nawet jednak za cenę duetu Zigoni-Strasser +7 milionów wydaje mi się, że Sokratis był przepłacony.
Tak jak napisalem. 7 mln ok,7 + 3 mniej ok :wink:

Wróć do „Włochy”