Re: Man Utd- Arsenal (13.12.2010)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Man Utd- Arsenal (13.12.2010)

Post autor: MGiggs » 11 gru 2010, 13:19

Wy naprawde żyjecie w bajce ze kontuzja takiego asa jak Eduardo pozbawiła Was majstra? Wypadało by popatrzeć na kontuzje w MU czy Chelsea, Ci 2 to przebijali wszystko, mieli po 6-7 kontuzjowanych 1 skladu swego czasu. Fani MU przez zeszły sezon powinni się powiesić, przez bardzo wiele spotkań nie mieliśmy obrony,Rio w lidze grał mało, Vidic często był kontuzjowanym a ta 2 rozegrała bardzo mało meczy razem.Mielismy Carricka na środku obrony Fletchera na boku obrony, Garego na środku, przegraliśmy majstra 1 punktem.Nie bedę wspominał 2 meczy z Chelsea jak sędzia gwizdał, ale Ci daje do zrozumienia ze się dość smiesznie tłumaczysz. Ile wtedy mieliście straty do lidera a ile my w ubiegłym sezonie?
Jak MU zdobywał majstra Chelsea często miała szpital. Teraz nagle się okazuje za połamanie kostki Eduardo było kluczowym momentem.
Pisałem że Evra przegina w paru momentach tej wypowiedzi, jednak każdy kibic nie Arsenalu przyzna mu racje, choć martwi mnie ten brak szacunku dla rywala.

btw. jak przegramy majstra to mam już gadke, Valencia kontuzjowany, najlepszy prawoskrzydłowy w lidze ubiegłego sezonu. :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”