Szkoda że nie mogłem podać na sobotę bo wyszło mi pięknie
obstawiłem remis niemiec i 0-1 bramki w meczu
oraz zwycięstwo czechów. Z Czechami było troszkę nerwów ale się udało
Dzisiaj gra grupa B tak więc zaczynamy.
Francja - Szwajcaria pierwsza połowa 1 cały mecz 1
Francja strzeli pierwszą bramkę
Ilość goli 2-3
Dużo o tym meczu nie ma się co rozpisywać, chociaż nie pałam wielka sympatią do Francuzów to jednak zwycięstwo w tym meczu jest bezdyskusyjne. Szwajcarzy jak dotąd nie zachwycili mnie swoją grą. Szczególnie ich ofensywa wydaje się zbyt słaba jak na obsadę tego turnieju. Po wczorajsze przegranej Greków i zajęciu przez nich drugiego miejsca w grupie, Francja bez wątpienia będzie chciała wyjść z grupy jako pierwsza aby to właśnie z Grekami spotkać się w kolejnej rundzie.
Anglia - Chorwacja pierwsza połowa 1 lub x cały mecz 1
Anglia strzeli pierwszą bramkę
Ilość goli 2-3
Teoretycznie Anglicy powinni w tym meczu zabiegać Chorwatów. To że Anglia nastawia się na walkę w tym meczu było widać po meczu ze Szwajcarami. Anglicy w tym meczu bardzo się oszczędzali więc sił na Chorwację powinni mieć sporo. Gdyby nie druga połowa meczu Chorwacji z Francja nawet bym się nie zastanawiał nad tym meczem. Jednakże gra Chorwatów w drugiej połowie pokazała że potrafią ukąsić. Pozatym nie wystawienie wszystkich graczy z pierwszego składu w meczu przeciw Francji i zapowiedzi trenera Chorwacji o ty że najbardziej lubią grać przeciw Angli zapowiada trudny mecz. Dlatego też przypuszczam że remis w pierwszej połowie jest bardzo prawdopodobny.
To wszystko na dzisiaj. Jutro gra moja ulubiona drużyna Włosi więc już dzisiaj prasuje koszulkę i skupuję piwko
Pozdrawiam i czekam na komentarze na forum.
Podrawiam
Poczat