Potraktowałeś mój post zbyt dosłownie. Otóż nie zagrał spotkania a`la Casillas na MŚ, lecz miał dobry występ, a tam spuszczają się nad jego formą, jakby wybronił z 10 setek, wyjął 3 karne i zablokował z 5 strzałów z 2 metrów. Chłopak nie jest przeciętny, bo ma warunki i przy większej odwadze Emery`ego to on powinien bronić regularnie pod nieobecność Cesara. Moya jakoś mi nie leży, nieźle go wypromowano, a teraz tego nie potwierdza. Guaita w meczu z United zagrał tak jak powinien czesać bramkarz aspirujący do gry w dobrym klubie. Po prostu widziałem o wiele lepsze występy bramkarzy, więc zniesmaczyło mnie ów zachowanie polskiego serwisu. Cesar broni tak w każdym meczu, a nie pochwalono go nigdy. Mam wrażenie, że czasami specjalnie się go pomija, gdyż związany był z Realem.Cris7 pisze:A własnie, że nie gówno prawda. Bronił dobrze, nawet bardzo dobrze, bo sam na sam z Berbą świetnie wyczekał. Strzał Parka z bliska, może to było instynktowne, ale skuteczne. Nie znam gościa i wierzę, że jest przeciętny, ale za wczoraj na pewno trzeba go pochwalić.