Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Post autor: ulynif » 12 gru 2010, 12:32

K... dlaczego jedne z nielicznych dobrych scenariuszy filmowych o które ciężko, są teraz bezczeszczone kiepami aktorskimi typu benKalek, albo pyzioKaprio. Niestety o ile było niegdyś ciężko o dobry film ale zawsze coś każdego roku raczej wychodziło w liczbie paru do obejrzenia, o tyle jeżeli obecnie się na jakiś trafi to jest zmarniony przez obsadę. Nie ma co oglądać kompletnie nic a już TV to w ogóle same powtórki od lat. Powtórki x-razy k...a! To chyba jak puścić się po raz drugi z byłą dziwką po jej emigracji, do tego w trójkącie bambusem. Wszedłem sobie na ranking wszechczasów jednej ze stron filmowych żeby się poratować podpowiedzią, ale jak zobaczyłem że np. w kategoii "przygodowe" 3 pierwsze miejsca zajmuje "władca pierścieni" pozostawiając daleko w tyle "poszukiwaczy zaginionej arki" to odpuściłem sobie poleganie na takich podpowiedziach. Ostatnimi laty wychodzą same szmiry a nie hity, a oglądając takie filmy czuje się jak nastoletnie pryszczaki omamione wizją rozłożonych ud po seansie, którzy dają się koleżankom będącym na diecie GMO zaciągnąć do kina na "Zmierzch".

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”