MGiggs pisze:Arsenal sie wam podłozył tak samo jak wy Interowi-zycie.To tyle odnosnie Twojego ostatniego zdania.
To były podobne dwumecze?
RSSS dzisiaj NA TLE BARCELONY pokazał niewiele żeby nie napisać, że nie pokazał nic, ale to samo tyczy się większości ekip grających z Barceloną kiedy jesteśmy w formie. Teraz pytanie o czym to świadczy. O słabości rywali czy o klasie Barcelony?
Ile drużyn gra 'dobrą piłkę' z Barceloną? Pewnie chodzi o te ekipy, które wywożą z konfrontacji z nami korzystny wynik
Nie mam ochoty na napinkę, za dobry mam humor.
Wpadka z Herculesem oczywiście razi, ale przypominam, że Pep swoją karierę ligową zaczynał od jednego punktu w dwóch pierwszych kolejkach kiedy to rywalami byli kolejno Numancia oraz Racing. Potem było sześć pucharów.
Także luzik. Na pewno stracimy jeszcze w tym sezonie punkty (i nie mam tutaj bynajmniej na myśli rewanżu z Realem), ale kibic Barcelony może być optymistą bo potencjał jest ogromny, doświadczenie odpowiednie a mikrocykle wydają się funkcjonować zgodnie z założeniami.
Napisał kibic Realu Madryt.cru pisze:Zbytnio Barcelonie gry nie utrudniali, porownujac chociazby z tym co w drugiej polowie robila dzis Saragossa - mysle ze Espanyol za tydzien juz pokaze, jak grac z mocniejszym kadrowo przeciwnikiem i czym nadrabiac![]()