5 milionów euro do zapłacenia. Czytałem te newsy dziś w pośpiechu na komórce w korku, więc jeśli dobrze zrozumiałem, to Sampdoria ma za kolejny transfer Cassano zapłacić jakąś część kwoty, ale co najmniej 5 milionów euro, i pewnie Perez nie popuści nawet, gdy Sampa odda go za darmo.Z tego co wyczytałem, to Samprodoria ciągle ma jakieś zobowiązania względem Realu - nie wiem dokładnie o co chodzi
Juventus nie - chyba właśnie ze względu na Marottę i Del Neriego - jest zainteresowany Cassano. Inter moim zdaniem był murowanym faworytem, bo oni mają tak naprawdę jednego klasowego napastnika, który świetnie by współgrał z Cassano, ale z drugiej strony transfer Antonio przerzuciłby Pandeva na pozycję numer 4 w ataku, co by się równało z jego odejściem chyba, więc może jednak wierzą w Macedończyka i Argentyńczyka jako partnerów Eto'o.Wydawało się, że bliżej sprowadzenia Cassano jest Juve (ze względu na Del Neriego i Marottę, oraz średnią jakość napastników Juve) czy Inter (poza Eto nie ma tam ostatnio nikogo potrafiącego strzelać bramki).
Po tym, jak mnie Loczkerson (chyba, na pewno któryś z turyńskich autorytetów) zapewnił, że facet na ofensywnym pomocniku jest w stanie grać bardzo dobrze, to tym mocniej trzymam kciuki za niego, bo mam go zaklasyfikowanego jako cofniętego napastnika w głowie.