z Pandeva, żadna gwiazda by blokował transfer Cassano. Jego naturalnym środowiskiem powinna być ława i to nie w kategorii pierwszego zmiennika.drugiej strony transfer Antonio przerzuciłby Pandeva na pozycję numer 4 w ataku, co by się równało z jego odejściem chyba, więc może jednak wierzą w Macedończyka i Argentyńczyka jako partnerów Eto'o.
Pewnie to pisałem przed sezonem gdy jeszcze myślałem, że będziecie grali 4-3-3 i do gry na lewym skrzydle Cassano pasuje wręcz fenomenalnie. Do gry jako środkowy ofensywny pomocnik gorzej (tak bym powiedział 7 na 10), ale nie znaczy, że nie pasuje. Najlepiej by mu było na cofniętym napastniku gdzie jest dla was zbędny, ale ostatecznie podobnie jak Kaka Antek to typowy trequartista, wiec dlaczego nie? Ja bym na miejscu Milanu szukał jednak typowego ofensywnego pomocnika, ale Cassano to dalej dobra opcjaPo tym, jak mnie Loczkerson (chyba, na pewno któryś z turyńskich autorytetów) zapewnił, że facet na ofensywnym pomocniku jest w stanie grać bardzo dobrze, to tym mocniej trzymam kciuki za niego, bo mam go zaklasyfikowanego jako cofniętego napastnika w głowie.