Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 15 gru 2010, 23:27

Mecz owszem ciekawy ale BVB nie pokazało wszystkiego co ta drużyna gra...Barrios nadal widać u niego powrót po kontuzji..Kagawa nadal nie potrafi celnie uderzyć z dystansu,czy też z pierwszej piłki bo piłka leci w trybuny...O ile strzela bramki musi mieć on wiele sytuacji nie wiem w jakiej strzelił bramkę bo mecz praktycznie oglądałem od 10 min bo nie zdążyłem ale chyba zbyt bardzo media go wykreowują go na wielką gwiazdę...1 bramka Sevilli ewidentnie na konto Piszczka..Zespoł z Anduluzji poszedł za ciosem i efektem był drugi gol hm..błąd Kuby który mozolnie chciał zablokować te dośrodkowanie...Czy Goetze był aż tak słaby żeby to on zszedł a nie Kuba? hm..wątpie wydaje mi się że to Goetze bardziej szarpał niż Kuba lecz gdy on zszedł praktycznie nie widoczny poza akcją gdzie uprzedził Palopa gdy wyszedł na 15-16 metr...Lewy raz wyszedł dobrze na pozycje to jeszcze z sfaulował a tak praktycznie nie widoczny...cóż teraz pozostaje tylko BL i jeśli BVB przegra tytuł to tylko na własne życzenie...

Wróć do „Niemcy”