najlepsze teledyski

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 09 kwie 2005, 23:24

piwus pisze:"Scientist" widziałem bardzo mi się podobał ten pomysł. Akcja dzieje się do tyłu a na końcu okazuje się, że Martin miał wypadek, którego chyba nie przeżył .
Dokładnie Piwus. Sam pomysł na ten teledysk bardzo mi się podobał i mnie ujął. Jak się teledysk zakończył to byłem w lekkim szoku - takie wrażenie na mnie wywarł. A tak przy okazji to Martin musiał się nauczyć śpiewać od tyłu :wink: .
piwus pisze:A co do "Trouble" mógłbyś coś powiedzieć więcej Pisakk?

Wiesz sam pomysł nie jest może taaak oryginalny jak w "Scientist", ale jeśli chodzi o sam klimat w połączeniu z tymi dzwiękami pianina to naprawdę robi duże wrażenie. Tylko chodzi mi tu o wersję europejską (jest też amerykańska, ale całkowicie inna). Na tym teledysku Martin siedzi przywiązany do krzesła, jest noc, po chwili jakiś samochód z włączonymi światłami za nim staje itp. Baaaardzo fajny klimacik 8)
piwus pisze:Ogólnie muzyka Coldplaya niezła, refleksyjna, ale dla mnie na dłuższą metę męcząca...
Uwielbiam Coldplay.... 8) Choć może masz rację - zbyt długo nie da się słychać bo uchodzi z człowieka powietrze.
Anka pisze:Coldplay wszystkie teledyski ma fajne. Ale mało ich kręci. A jeżeli jesteśmy już przy temacie Coldplay - nie wie ktoś, kiedy dokładnie ma wejść na rynek najnowsza ich płyta?

Z tego co wiem to płyta ma wyjść w połowie czerwca - już nie mogę się doczekać 8) .
A jakie jeszcze znasz klipy Coldplay? Bo ja widziałem jeszcze tylko oprócz tamtych dwóch - "Clocks" i "In My Place"...Są jeszcze jakieś?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”