Re: Damskie koszulki piłkarskie

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Damskie koszulki piłkarskie

Post autor: bartbuks » 20 gru 2010, 12:46

Nawet nie wiedziałem, że taki temat istnieje. To może też się podzielę wrażeniami. Z usług ISS-sport.pl korzystałem jakieś 2 - 3 lata temu w okresie przedświątecznym. Zamówiłem bluzę, która miała być prezentem. Niestety nie doszła do mnie, co wytłumaczyłem sobie świątecznym zgiełkiem. Na początku stycznia poinformowałem sklep o braku przesyłki i uzyskałem należytą pomoc. Okazało się, że InPost zapodział gdzieś przesyłkę i sam nie wiedział gdzie. Sklep złożył reklamację, po czym pewnego pięknego lutowego dnia znalazłem awizo w mojej skrzynce. Pojechałem do punku odebrać paczkę, bo takie miałem wrażenie (naiwnie sądziłem, że kurierzy jednak odnaleźli moją przesyłkę). Niestety ku mojemu zdziwieniu (szoku doznała też osoba z ISS, która regularnie kontaktowała się ze mną i trzymała rękę na pulsie) na mój adres nadeszła odp na reklamację, jaką złożył sklep! Na kopercie był mój adres zamieszkania, a w środku dane i adres ISS. Po tym właściciel (tak sądzę, bo raczej pracownik szeregowy nie wkurwiłby się tak na InPost) osobiście odwiedził siedzibę główną kuriera. Dodał też, że nie może patrzeć na tą farsę i nie będzie już mnie więcej w to angażował, więc daje mi dość wysoki rabat na przyszłość, a do tego w ramach zadośćuczynienia mogłem zamówić sobie coś na kwotę o wiele wyższą niż kosztowała zaginiona paczka. Podejście ISS mnie mile zaskoczyło i powiem szczerze, że różne miałem sytuacje podczas kupowania przez net, ale żaden sprzedawca nie angażował się w sprawy zaginionej paczki jak oni.

Wróć do „Hyde Park”