Ja bym tak postąpił
sprzedać:
SAHA- jest dobrym zawodnikiem ale jego kontuzje uniemożliwiaja gre na wysokim poziomie, wczoraj przez kwadrans nic nie pokazał
BELLION-to nie jest zawodnik na MU, wogóle ten transfer był dla mnie nie zrozumiały.Nieznany zawodnik co nic nie osiągnoł nawet w młodzieżowej piłce bezssens.
SMITH-na początku sezony gdy był jedynym napastnikiem i spoczywała na nim cała odpowiedzialność za strzelanie bramek radził sobie. ale widać po jego ostatnich występach że w MU to on sobie nie poradzi
CARROLL-najgorszy bramkarz w histori MU ,wstyd na całą eurpoe że zawodnik tej klasy przez pewien czas bromił u nas w bramce
P.NEVILLE- jest nieprzydatny nawet w roli rezerwowego tyle lat gra przeciętnie a Ferguson dalej go trzyma.
RICARDO-kolejny niezrozumiały transfer Alexa, ja mu się nie dziwie bo nawet nie dostał szansy pokazania swoich umiejętnosić w ważnym meczu
SILVESTRE-ciągle przytrafiają mu się błędy.piłka mu przeszkadza gdy ma ją u nogi niedorównuje Rio i niezasługuje ,aby grać u jego boku
KLEBERSON-jego to wogóle nie trzeba było kupować Ferguson myślał ze jak nie kupił Ronaldinho to za mniejsze pieniądze siciągnie równie utalentowanego zawodnika, niestety kolejny raz się pomylił
FORTUNE-to samo co w przypadku P.Nevilla,jedno z największych drewien z Premiership
MILLER-miał być następcą Keane a teraz gra w rezerwch i nawet tam nie zachwyca Alex nie każdy szkot ma charakter jak nasz kapitan
Tak więc przedstawiał by sie nasz kadra(gdy młodzi powróca z wypożyczenia)
Bramkarze
Howard
Steele
Heaton
Obrońcy
Ferdinand
Heinze
G.Neville
Spector
Pique
Brown
O'Shea
Pomocnicy
Giggs
Scholes
Keane
Ronaldo
Eagles
Fletcher
Jones
N'Galula
Richardson
Napastnicy
Rooney
v.Nistelrooy
Rossi
Solskiear
Ebanks-Blake
Wzmocnienia przed nowym sezonem
Kameni
Eddie Johnson
Essien lub Mavuba
Torres(marzenie takie mam wiem że nierealne)
Ramos(ten z Sevilli na prawą obrone)
Downing lub Vicente (też marzenie z Vicente)
Oto Skład na sezon 2005-2006
-----------------Kameni--------------
Neville------Ferdinand----Spector-----Heinze
(Ramos) (Pique) (Brown)
Ronaldo----Essien-----Scholes----Downing
(Eagles) (Keane) (Fletcher) (Giggs)
Ronney-------Torres
(Nistelrooy) (Johnson)
Jest też opcja żeby zamiast Torresa kupić Salomona Kalou
Gdy Giggs odejdzie w jego miejsce Richardson
Za Scholesa Jones
Wiem że tak nie bedzie ale przynajmniej przez chwile pobawiłem soę w managera