Re: FMy

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Re: FMy

Post autor: BarcaQzYN » 21 gru 2010, 11:47

Mirek15 pisze:W której lidze można mieć siedmiu rezerwowych na ławce
Chyba od 4 poziomu rozgrywek w Anglii czyli od league 2.
Mirek15 pisze:I tu pytanie jaką taktykę proponujecie Macie jakiś ciekawych grajków do tej ligi
Ja zawsze zaczynałem od League 2 i w przeciągu 9-11 sezonów wygrywałem Ligię Mistrzów. Grałem zawsze czwórką obrońców z wysuniętymi bocznymi, trójką DMów bardzo dobrych w odbiorze i potrafiących przykryć, chętnie wysokimi, przed nimi był rozgrywający, który musiał być kreatywny i dobrze rozdawać piłki, a przed nim dwóch jak najszybszych napastników. Nie musieli mieć super atrybutów, tylko szybkość i przyspieszenie. Grałem na rozgrywającego+ dużo bramek ze stałych fragmentów, mocno stawiałem na rzuty wolne i rożne. Dobrze gdyby któryś DM miał dobre uderzenie z dystansu, u niższych ligach angielskich taki np Marc Bidge-Wilkinson potrafił w moim zespole zdobyć ponad 15 bramek w sezonie spoza pola karnego. W FM 11 nie gram już w Anglii, a w Polsce, ale z FM 10 możesz popatrzeć jak wygląda Gilles Sunu z Arsenalu (do czwartej ligi szedł chętnie), zobacz wspomnianego Bridge'a, może Pallson z Liverpoolu by przyszedł, sprawdź ewentualnie Jerela Ifilla na obronę. Szczerze mówiąc nie bardzo już pamiętam początków. Pozdro!

Wróć do „Hyde Park”