Re: FMy

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: FMy

Post autor: Kamil232 » 21 gru 2010, 19:11

No rzecz jasna, że trenerów mam pościąganych, trening również bazowany na treningu TUG-a. Mnie jakoś nie bawi ustalanie treningu, gdybym był menago na żywo mialbym od tego ludzi :P Najwiekszą frajdę sprawia mi taksa i transfery rzecz jasna. Tyle, że jestem sredniakiem :P Taką Aston Villa czy Everton do pewnego poziomu dochodze i nie potrafię go przeskoczyć. Jeśli chodzi o podpowiedzi asystenta to jak często ustalałem grę słabszą nogą gościom co grają w napadzie to zbyt często moi obrońcy skupiali się na tym by nie dopuścić gościa do tej nogi, a on walił z drugiej i gol. To samo ze skrzłydowymi daję np. gościowy co gra na lewym skrzydle wymuszanie grą słabszą nogą to traciłem sporo goli tym, że typ schodził do środka.
Dlatego tego generalnie nie daje.

Natomiast jesli chodzi o taksę to rzecz jasna, że jak ktoś ma duży atrybut strzałów z dystansu to mu go daje, ale chodzi mi o ustawienia ogólne jak np. mentalność, swoboda taktyczna itd. No bo jak patrzę to generalnie tam jest wszystko dobrze ustawienią, mentalność dobry odstęp między formacjami, to samo z grą przy przeciwniku, no ale coś w mojej taksie jest nie tak, bo w ostatnim sezonie zacząłem genialnie sezon w Listopadzie byłem na szczycie tabeli, to potem przez 2 miesiące meczu nie wygrałem :lol: i skończyło się jak zwykle na 7 miejscu.
Dużo kombinuję, w wolnych chwilach czytam różne podsumowania i poradniki z netu, ściągam taktyki innych użytkowników, tylko po to, aby zobaczyć jak oni rozwiązują pewne problemy.
Pamiętam, że w cm 01/02 (czy 00/01) w każdym bądź razie ten kultowy tak samo stoworzyłem sobie świetną taksę, właśnie biorą trochę od tego trochę od tamtego, więc jeśli panowie macie chwilkę czasu to podeślijcie na kamil232@o2.pl swoją taksę to obczaję.
Ja podobnie jak Bartek męczę taksę 4-2-3-1 z dwoma piwotami w środku, kadrę mam dość szeroką z niezłymi DM którzy na pozycji piwotów spisywali się kiepsko i dlatego próbowałem ciupać coś co Arsenal gra czyli 4 w obronie jeden dm, dwójką w środku pola, 2 wysuniętych na skrzydłach i jeden napastnik, ale mi nie wychodziło :lol:
W każdym bądź razie mam niezłych grajków do grania i tak i tak :mrgreen:

Wróć do „Hyde Park”