Dlatego tego generalnie nie daje.
Natomiast jesli chodzi o taksę to rzecz jasna, że jak ktoś ma duży atrybut strzałów z dystansu to mu go daje, ale chodzi mi o ustawienia ogólne jak np. mentalność, swoboda taktyczna itd. No bo jak patrzę to generalnie tam jest wszystko dobrze ustawienią, mentalność dobry odstęp między formacjami, to samo z grą przy przeciwniku, no ale coś w mojej taksie jest nie tak, bo w ostatnim sezonie zacząłem genialnie sezon w Listopadzie byłem na szczycie tabeli, to potem przez 2 miesiące meczu nie wygrałem
Pamiętam, że w cm 01/02 (czy 00/01) w każdym bądź razie ten kultowy tak samo stoworzyłem sobie świetną taksę, właśnie biorą trochę od tego trochę od tamtego, więc jeśli panowie macie chwilkę czasu to podeślijcie na kamil232@o2.pl swoją taksę to obczaję.Dużo kombinuję, w wolnych chwilach czytam różne podsumowania i poradniki z netu, ściągam taktyki innych użytkowników, tylko po to, aby zobaczyć jak oni rozwiązują pewne problemy.
Ja podobnie jak Bartek męczę taksę 4-2-3-1 z dwoma piwotami w środku, kadrę mam dość szeroką z niezłymi DM którzy na pozycji piwotów spisywali się kiepsko i dlatego próbowałem ciupać coś co Arsenal gra czyli 4 w obronie jeden dm, dwójką w środku pola, 2 wysuniętych na skrzydłach i jeden napastnik, ale mi nie wychodziło
W każdym bądź razie mam niezłych grajków do grania i tak i tak