Re: FMy

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: FMy

Post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2010, 19:26

Te 2 ostatnie Fm,y tej frajdy mi nie dają, bo w zasadzie we wszystkim zostałem w sporym stopniu wyręczony. Kiedyś musiałem się nakombinować co zrobić by idealnie grać z kontry, czy by zamęczać rywala posiadaniem piłki, teraz wystarczy, że zmienię nastawienie zespołu i po ptakach.
I wlasnie o to chodzi. Moim zdaniem FM 09 byl ostatnim prawdziwym symulatorem menadzerki. Nowe wersje sa bardziej arcade'owe,napchane zupelnie niepotrzebnymi opcjami... Troche gdzies ta magia i dusza uciekly po drodze,a moze to po prostu ja traktuje ta gre zbyt powaznie ? Sam nie wiem.

''Reyes ! Grasz jako skrzydlowy,bedziesz wspieral. Aha,gramy stylem plynnym. Reszte wyjasni ci kreator.''

Dla mnie ekran taktyczny,suwaki oraz instrukcje indywidualne to swego rodzaju tablica na ktorej rozrysowuje pilkarzom co,jak,gdzie,kiedy i po co.
No i gardzę gotowymi taktykami czy treningami. FM, to dla mnie sprawdzian tego co umiem, a nie urządzenie do bicia rekordów dzięki pomysłom innych.
Cudze taktyki,treningi,talenty,FMRTE,GenieScout,save & load i inne szity ? Nigdy dotad,nigdy odtad.

Wróć do „Hyde Park”