Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Post autor: dziki » 21 gru 2010, 21:31

Z tego co się orientuje Tron w Polsce ma premierę 31 grudnia.

Ostatnio obejrzałem pare filmów,spróbuje się podzielić wrażeniami:

Incepcja - świetny film,na początku trochę trudno ogarnąć co jest snem a co rzeczywistością,ale potem wszystko już jest świetnie :D Polecam tym którzy go jeszcze nie obejrzeli,trochę długo trwa,ale szybko ten czas leci :)

Wyspa Tajemnic - Według mnie jeden z lepszych filmów jakie widziałem ostatnio :)

Pogrzebany - świetny film,trzymający w napięcie,szczególnie pod koniec filmu jest masakra :D

Growns Up - fajna,przyjemna komedyjka,fajnie się ogląda,no i oczywiście Salma :oops:

Autor Widmo - świetna gra McGregora,troszkę zakończenie mnie rozczarowało,no ale ogólnie bardzo pozytywnie go oceniam.

Step Up 3 - niczym mnie nie zachwycił (no może oprócz tych gostków co w tańcu wyczyniają cuda :D) przewidywana fabuła,tak samo jak 2 poprzednie części (zakochanie,kłótnia,rozstanie,powrót itd itp. :P )

The Social Network - bardzo fajnie się oglądało początki słynnego Facebooka,troche Zuckerberg wyszedł w tym filmie na chama, no i wkurza mnie aktor grający go (Eisenberg czy jakoś tak),ale ogolnie to pozytywnie

Uczeń Czarnoksiężnika - coś z gatunku Harry'ego,mi sie nawet podobało,szczególnie Belucci..:D

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”