Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Post autor: moja_stopa » 21 gru 2010, 22:05

ulynif pisze:
(L)oczkerson pisze:i bardzo dobrze, bo powtarzania tego bełkotu, które uznajesz za argument nie zniese po raz drugi
Dziękuje, dobranoc :P
I wzajemnie.

edit.
Oglądał już ktoś "Tron"? Jakie wrażenia? Mnie kusi do tego filmu jedynie Olivia Wilde. Bo poza nią nic nie ma na zwiastunach ciekawego, masa fosforyzujących uniformów i kilka jakichś jebanych świecących frisbee rodem od miłośników psów i ich wzajemnych igrasek nocnych.
czytałem i czytałem, nie wplątywałem się bo i po co. każdy ma swoją rację :mrgreen:

DiCaprio jest jednym z najlepszych aktorów swojego pokolenia (obok Deppa, Damona, Rotha, Bale'a, Cassell'a, Reeves'a, czy, k[****] Bardema!; chociaż to i tak malutki procent); miał słabsze lub lepsze role, ale podciąganie go pod tylko i wyłącznie Titanica jest swoistą ignorancją. każdy z wyżej wymienionych miał lepsze/gorsze czasy, czytaj filmy, ale nie może to być wykładnią dla całokształtu kariery. ja osobiście zawsze pójdę do kina na film z LDC. dlaczego? bo to gwarant dobrego kina. dobrej nocy.

a'propo ostatnio ostatnio oglądanych. z żoną zeszliśmy trochę z seriali i w ciągu czterech dni dwa filmy. wow! może nie najświeższe, ale... Greenberg - aktor grający główną rolę, czyli mister Ben Stiller, odrzucał. ale film do przełknięcia. szczególnie, że jest się tym trzydziestoparolatkiem, który ogląda czterdziestoparolatka. jak ktoś lubi dołująco, przejmujące klimaty, ale za to ze szczęśliwym zakończeniem - akurat. i pośmiać chwilę się można. drugi - Adam Ressurection. tu już trochę trudniej, bo i film o temacie niezbyt lubianym (holokaust), to i w swojej artystycznej formie też nie dla każdego do przyjęcia. jeśli nie macie nic przeciwko Żydom i teatrowi, to polecam.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”