Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Darkman1948 » 22 gru 2010, 9:11

Na betsafe można zagrać typ na mecz charytatywny Nadal-Federer. Myślę, że dobrą opcją jest postawienie na dokładny wynik 2:1 dla Nadala.
Eurosport pisze:Mimo że większość tenisistów pojechała na zasłużone wakacje, Roger Federer i Rafa Nadal ciężko pracują. Dwaj najlepsi zawodnicy na świecie swój wolny czas poświęcają na działalność charytatywną.
Federer zjawił się właśnie w Zurychu, gdzie we wtorek na Hellenstadion rozegra pokazowy mecz z liderem światowych rankingów.
Potem obaj tenisiści przenoszą się do Madrytu. Tym razem w ojczyźnie Nadala rozegrają podobne spotkanie. Cel ten sam - zbiórka pieniędzy dla potrzebujących.
Ojciec Federera Robert, który zarządza Fundacją Rogera Federera, szacuje, że wtorkowe spotkanie rozgrywane pod hasłem "Match for Africa" pozwoli zebrać milion dolarów.
- Chcemy zebrać jak najwięcej pieniędzy, a więc musimy pokazać kibicom wielki show - zapowiedział Roger Federer.
Wczoraj Federer wygrał w Zurychu 2:1 i całkiem prawdopodobne jest, że tak samo będzie dziś w Madrycie ale dla Nadala.

E: Właśnie zobaczyłem, że teraz jest tylko typ na zwycięzcę. Może zmieniają kursy, bo połapali się, że są za wysokie.
E2: Kursów cały czas brak... zdaje się, że miałem farta łapiąc ten dokładny wynik.

Wróć do „Bukmacherka”