social network - naprawde dobre, nieogladajac trailerow i przegladajc urywkowo przegapilem jak ciekawym i zawilym watkiem jest ta biografia, naszczescie moja kobieta ja odkurzyla, polecam serdecznie, zycze kazdemu jego kariery a naprwde bie jego zycia, po filmie z googlowalem jego facebook a takze jego wywiady i niewiem czy bylo warto, do tej pory stracil to co chcial miec...
jako ze mieszkam w anglii koledzy oi strasznie polecjaja TRON ale z braku casu jako ze pracuje w hospitalizacji nie mam czasu zeby sie na niego wybrac, a ze oceny daja bardzo bardzo dobre tzn ze nie moze byc taki zly, teksty w stylu rzucanie swietlnym dyskiem sa w stylu kim [k****] sa orkowie w WoWie albo co to jest miecz swietlny... ludzie... nieznajac Trona( ja jestem szczeniak, gowno wiem) da sie czuc klimat i przedsiewziecie jakie zostalo podjete( nietety komercja duza tez: BRON BOZE NIE GRAZ W ICH GRE !!! ) i reklamy... mam nadzieje ze nikt sie nie zawiedzie.
a tymczasem niezawodny denzel washington i jego UNSTOPPABLE czeka... nie da sie zawiesc na takim scenaariuszu i takim aktorze... opisze za pare dni po pracy...