R jak Rasiak

Uchi_UfFy

Post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:08

piwus pisze:
Uchi_UfFy pisze:A gdy Rasiak grał w Groclinie, to większość kibiców rządała dla niego miejsca.On ma naprawdę talent, fakt jest drewnianym czasami, ale widać angielski styl to jego styl.
Z tym, że potem sytuacja trochę się odmieniła, kiedy zaczął dostawać powołania. Pojawili się naprawdę solidni i zasługujący na grę w reprze zawodnicy, a wówczas pan Janas powoływał R. Nawet kiedy był de facto bez klubu :roll:. Poza tym może nie trafił na swój czas w reprezentacji, bo teraz jego przydatność widać jak na dłoni :twisted:.

Na Włochy nie wiem czy był za słaby, za dużo mu nie dali pograć :wink:.
Ale każdy kibic ma zadrę za to faworyzowanie u Janasa, niestety.
Minie trochę czasu zanim podejdę z entuzjazmem do jego osoby, nawet jeśli będzie tyle strzelał, co teraz.

Aha "Owce"? Ja słyszałem wersję z "Baranami" :twisted:. Trzeba założyć w Polsce fanclub 8).
Hehe no tak, wiedziałem że coś z pola :P to oczywiście "barany".
A co do Rasiaka, to może był za słaby żeby przekonać Włochów, no bo jednak w sparingach coś strzelał.Może uwiódł żonę prezesa, albo coś
:wink:

Teraz nie ma co go wyrzucać z kadry, bo na wyspiarzy się przyda :lol: , ale jednak nie dawać mu normalnie wielkiego pola do popisu.No chyba, że się przełamie :D

Wróć do „Polska”