Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 31 gru 2010, 18:08

Nie wierzę. Mamy trzech środkowych napastników + Velę.. Wenger nie wyda 24 milionów na napastnika, ba, w ogóle nie kupi napastnika. Jedyny transfer jaki jest możliwy to moim zdaniem zakup jakiegoś obrońcy. Jeśli tego nie będzie nic nie przyjdzie.

Już jutro czeka nas kolejne, ciężki spotkanie wyjazdowe. Tym razem gramy z Birmingham. Dopiero co parę dni temu stracił tam punkty Manchester United, my tam straciliśmy punkty w poprzednim sezonie. Wypadałoby to wygrać, bo to trudny teren i nikt tam w tym sezonie jeszcze z tego co wiem nie wygrał. Ale taką passę można zmienić i liczę właśnie na to, że to zrobimy.

Co do składu, to cholera wie, co Wenger wystawi. Zrobił 8 zmian z Wigan i myślę, że znowu dokona rozsad w wyjściowej jedenastce. Wenger powiedział, że do składu wracają Van Persie, Fabregas i Song więc myślę, że skład będzie bardziej zbliżony do tego z Chelsea. Liczę na to, że wyjdzie Van Persie zamiast Chamakha czy Bendtnera, wyjdzie Nasri i Song. Chciałbym zobaczyć Walcotta ale ciężko mi uwierzyć w to, że Wenger posadzi Arshavina który strzelił i asystował w poprzednim spotkaniu. Z drugiej strony posadził Walcotta który zrobił to samo więc kto wie :think: Zobaczymy. Na pewno Wenger będzie trochę rotował bo przecież gramy z Manchesterem City już w środę więc trzeba się trochę oszczędzać.. byleby nie za bardzo.

Mecz z Wigan miał być tym trudniejszym z wyjazdów i wyszło jak wyszło, więc nie sposób się nie bać tego. C'mon You Gunners!

Wróć do „Anglia”