Nie wiem co ma piernik do wiatraka. Jesteś nowy także przenalizuj sobie ten temat ile to razy w tym temacie kibice United usprawiedliwiali wynik błędami sędziego. Ktoś tam wskazywał te błędy, ale nikt nigdy nie pisał, że to głównie zadecydowało.Tak jojczyliście, że sędzia was ostatnio okradł, oszukał i Bóg wie co jeszcze. Ciekaw jestem, ile osób wypowie się na temat karnego, który ewidentnie należał się West Bromwich.
Ale jeśli w 92 minucie sędzia nie zauważa falu, ręki i spalonego to chyba można napisać, żę to jest wałek jakich nie było? Co jeszcze sędzia miałby zrobić i w której minucie by można było napisać, że to on odebrał drużynie punkty?!
I to wszystko porównujesz do niepodyktowanego karnego w pierwszej połowie spotkania?
MGiggs lubuje się w określaniu Gibsona pewnymi określeniami. Pozwól Giggsie, że pożyczę. Obertan kopie się w czoło, nadaje sie do lasu, nadaje się do tartaku, to kompletne beztalencie. Nie przpypominam sobie równie żałosnego występu w naszych barwach jakiegoś zawodnika ofensywnego. Co dostał piłkę to albo niecelne podanie, albo strata, albo jak to kiedyś Kowal w swojej książce opisywał typa co chciał ruszy skrzydełkiem i sam się wyrżnał. Facet jest ŻA-ŁO-SNY! Nie jestem w stanie pojąć jak taki baran może grać w takim klubie. Fergie mówił, ze nie potrzebuje wzmocnień w zimie, no jeśli on chce mistrzostwo zdobyć skrzydłami Fletcher, Obertan to krzyż na drogę. Tu przydałby się Cleverley i ktoś jeszcze. Zresztą o wzmocnieniu skrzydła to już piszę od czasów Ronaldo...