Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 01 sty 2011, 17:45

Meczu nie oglądałem z przyzyn wyzszych :mrgreen: .Drogi Kamilu-prosze bardzo, jednak Obertan w porownaniu do Gibsona nie zerwie sobie wiązadel przy 1 dryblingu :wink: . Francuz to idealny facet na filmik do jutuba, znakomite sztuczki,machanie na piłką i zerowa efektywnosc.Poza akcja z Wolsburgiem niepamiętam nic pozytywnego w jego grze, no moze z AV ostatnio.Fatalne podania,megatragiczne strzały ...nie wiem co SAF w nim widzi. Gibson ma strzał,w miare dobrze odbiera i jest okrzesany taktycznie, Obertba to jedno wielkie nieporozumienie, taki Bebe jest lepszy.

Co do meczu to się cholernie ciesze że tego nie widziałem, Gary na prawej, Fletcher na skrzydle, aż sie boje oglądac skrotu choć wynik znam.Widze 3 punkty i to mnie cieszy, cieszy gol Roo i Groszka.Mam w dupie w jakim stylu, co zle zrobil sedzia bo po naszych remisach i ostaniej potyczne z BIrm powinniśmy mieć fuksa na caly rok :wink:

CO do Garego, pamiętam jego ostatni mecz ze Stoke co powinien wyleciec do końca 1 połowy, teraz też sie naczytam, Ok na OT z MIlanem zatrzymal Dinho ale ten grał jak cały Milan konine. W Prem są szybcy silni skrzydlowi z którymi sobie rady nie daje. Czemu nie grał Evans? Brown.
Dziwie sie że SAF nie chce nikogo kupić bo skrzydłowy się przyda nawet jesli byłby zdrowy LAV.Cała siła MU od 20 lat polega na grze skrzydłami, zupelnie inaczej gra Roo Berba jak mają skrzydowych.Niech nasz kochany trener sobie nie robi zartów z Obertanami i Bebe, bo ja naprawde mam dosyc takiej klasy zawodników w MU.
Jeszcze zdanie o Obertanie, facet w 2 lidze w Lorient nie dawal rady, co więc ten chłopak prezentuje?Kamil Redzie, ja tego nie ograniam.

Przepraszam za błedy ale wiecie :beer:

Wróć do „Anglia”