Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 04 sty 2011, 18:58

Ja z kolei jestem zaskoczony Waszą reakcją na doniesienia o chęci odejścia Milito. Czytałem o tym rano, a teraz po powrocie do domu czytam potwierdzenie Pepa i nie jestem ani trochę zaskoczony. Inna sprawa, że w tym momencie przy całej sympatii wobec Gabiego nie interesują mnie jego chęci i powinien zostać do końca sezonu. Na środku być może będzie dopiero czwarty w kolejce do gry co na pewno mu nie odpowiada, ale kiedy całą wieczność pauzował do klub się wobec niego nie odwrócił a po powrocie dostawał szanse gry. Niestety przytrafił się kolejny uraz i wyleciał z rotacji, ale powinien pozostać fair wobec zespołu i wstrzymać się z odejściem do lata. Na więcej nie liczę a i jego odejście zniosę bo jeżeli kogoś mamy się pozbywać robiąc miejsce dla młodszych to na pewnie właśnie Argentyńczyka.
Magnum pisze:Pozostaje wam dwóch nominalnych ŚO, Fontas, Bartra z młodziezowki + resztra ktorych mozna przeniesc.
Abidal grywa często na środku i prezentuje się nienagannie. Obecnie jest trzeci w kolejności (po Pique i Puyolu) do gry na tej pozycji.

O nadchodzącym meczu jakoś potem.

Wróć do „Hiszpania”