Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: JestemHardcorem » 05 sty 2011, 19:00

Ostatnio trochę zaniedbałem owego Cm'a na rzecz nowych Fm'ów które od roku 2007 dla mnie osobiście poniżej krytyki. Seria Fm zamiast dawać mi radośc z gry zamieniła się w monotonną codziennośc odpowiadania na setki tych samych pytań, wydawania poleceń itp.. Ale to nie temat na to :P
Wracając do Championship Manager 01/02 to teraz gram już chyba dziesiąty sezon w Romie którą wyciągnąłem z mega dołka. Postawiłem sobie za cel że stworze wielką drużynę opierającą się tylko na wychowankach, a że szkółka rzymian produkuje mi paru młodzianów co sezon z których zwykle jeden okazuje się nieoszlifowanym diamentem to moje założenia o stworzeniu dream teamu z wychowanków stają się coraz bardziej realne :P Rok w grze mam chyba już 2076, gra ostatnimi czasy troche mnie już męczyła więc przerzuciłem się na wyżej wspomnianą serie Fm'ów.. Juz chyba z 2 miesiące nie grałem w Cm'a, ale to tez z braku czasu :wink:
Tak czy siak ta gra chyba nigdy mi się do końca nie znudzi. W ogóle kończy się to kiedyś? :P
zibissj4 pisze:Jaki updejt jesli mozna wiedziec?
Poszukaj na jakimś Cmrev czy czymś innym, przeca google chyba masz, a tego w sieci jest na pęczki :wink: Kiedyś instalowałem uaktualnienie na podst. baze i w jednej chwili CM 01/02 stracił całą magie. Więc osobiście nie radze, ale to Twoj wybór :P

Wróć do „Hyde Park”