Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 10 kwie 2005, 18:38

:arrow: Bramkarz by się przydał, ale ten transfer nie jest tak bardzo konieczny. Ja mam paru kandydatów: Hildebrand, Kameni, Robinson, Weidenfeller, Reina. Zostawiłbym Howarda jako drugiego bramkarza i ściągnął jeszcze młodego jakiegoś np. Proto z ligi belgijskiej!
:arrow: Prawy pomocnik: Neville OUT! Może ktoś go zechce kupić za śmieszne pieniądze, a w zamian za niego sprowadzić trzeba np. Trabelsiego, HINKELA, Ramosa lub Miguela.
:arrow: Środkowy obrońca: Sprzedać Silvestre'a, zostawić Browna! ściągnąć np. Kinga, Kompany'ego, Andrade, Boume, Polge(Sporting).
:arrow: Def. pom.: Keane niełdugo na emeryturkę się wybiera, a Emre chce odejść z Interu! Do tego dochodzą: Essien, Mavuba, Kehl, Heargreaves.
:arrow: Ofen. pom.: Sneijder, Gerard(marzenie ściętej głowy) i ...nie mam innych kandydatów!
:arrow: Lewy pomocnik: Downing, Vicente lub Quaresma zmieniający się na skrzydłach z Cristiano. W Chelsea działa to świetnie.
:arrow: TORRES i wszystko jasne, albo Julio Baptista.

FOR SALE:
Carroll - w zasadzie odejdzie za darmo. Jest tylko jedno pytanie gdzie go zechcą?!
G. Neville, P. Neville, Silvestre, Kleberson, Bellion, Saha, Fortune, Ricardo!

Mimo że nie lubię Arsenalu to cenię ich politykę klubu. Stawiają na młodych. Zawodnicy tacy jak: Fabregas ( o dziwo go b. lubię), Clichy, Flamini, van Persie, Senderos!

Wróć do „Anglia”