Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: bartbuks » 07 sty 2011, 15:33

MGiggs ale ja w żaden sposób nie kieruje moich zdań do Ciebie. Nic nie sugeruje i nie twierdzę, że Ty coś twierdzisz ;)
MGiggs pisze:jednak podaje fakty, grał w mistrzu Rosji i grał w LM, jeśli bylby tak słaby dawno by go wywalono.
Wcześniej zasugerowałem, że po prostu po pierwszym mistrzowskim sezonie Muraś dostał szansę, aby pokazać swoje umiejętności. Miał cały sezon, więc nikt teraz chyba nie powie, że wrócić do domu, bo w Rosji nie dano mu szansy. Ja widzę jeden powód jego powrotu - RUBIN ZAWALIŁ SEZON, dzięki dużej ilości remisów stracił mistrza, nie wyszedł z dość wyrównanej grupy (Barcy nie biorę pod uwage ;) ), więc czas wzmocnić skład, który w ciągu ostatniego pół roku strasznie się osłabił. Polak po prostu pewnego poziomu już nie przeskoczy, ma 29 lat, raczej nie tego spodziewali się po nim działacze RK i tyle. Nie ma co dywagować. Po prostu taka jest rzeczywistość. Na pewno nie ośmieszył się jak większość polskich piłkarzy, którzy wyjeżdżali opowiadając jak to zawojują ligę, a potem po pół roku wracali opowiadając jak to ich trener zniszczył...

Wróć do „Polska”