Carlo popełnił błędy w lecie na rynku transferowym jestem ciekaw czy je nadrobi teraz ale pewnie szału nie będzie. Sturridge dobrze sobie radzi i raczej pewnie zagra w FA Cup od pierwszych minut ale co z tego że potem w meczu ligowym od pierwszych minut zagra Salomon "Drewniana noga aka Potrafie zjebać setke i nie strzelić na pustą" Kalou pomimo swojej formy prosto z (Y). Błąd Carlo to wałkowanie tych samych grających piłkarzy, to że Sturridge strzelił 5 bramek to nic nie zmieni kilka miesięcy temu Borini strzelił również 5 bramek a jego jedyny awans to na ławkę rezerwowych by mógł mecz obejrzeć z bliższa niż trybuny.
Jestem ciekaw zajebiście tych zimowych wzmocnień, 90% piłkarzy jest związana przez puchary więc co to za sens takie wzmocnienia robić. Z drugiej strony dzisiaj na konferencji Carlo powiedział że po meczu z Wolves na urazy skarżą się tacy piłkarze jak Essien, Cole i Drogba. Jak Ci zawodnicy się nie wykurują na mecz ligowy to będzie zmuszony wystawić kogoś z rezerw. Są tam dobrzy zawodnicy ale nie dostają szans w odpowiednich momentach gdy Chelsea w tamtym sezonie wygrywała wysoko to męczył piłkarzy do 85min. za nim zrobił zmianę. A teraz gdy jest presja słaby wyników nagle chce dać zawodnikom się ograć
Zauważyłem że ostatnio na Drogbę spada dość spora krytyka ludzie mówią że jest leniwy i mu nie zależy a ja szczerze w to wątpię. W meczu z Boltonem zaliczył słupek z AV bramke i z Wolves znowu słupek. Praktycznie on nie ma nikogo do pomocy gdy Anelka i Kalou to teraz bardziej kolesie którzy starają się utrudniać niż pomagać. Sam nie da rady a rywale zawsze starają się podwójne krycie na niego narzucić. W dodatku w ostatnim wywiadzie przyznał że nie doszedł jeszcze do 100% kondycji po tej całej malarii.
Jak by to był FM to by dało rade się jeszcze wrócić na 1. miejsce
Co do banerów to tylko wystarczy je olać i nie traktować serio zawsze się znajdą frustraci skłonni do pochopnych wniosków. Dokładnie pamiętam ilu chciało Carlo posłać z torbami po odpadnięciu z Interem i remisem z Blackburn. Musiało im być potem zajebiście głupio na koniec sezonu.
PS. (jak by Carlo został zwolniony to bym musiał avatar zmienić co mi się nie widzi