Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 07 sty 2011, 16:30

Zwalnienie Carlo to by była chyba głupota i myślę ze Roman już się nauczył na swoich błędach jak to wychodzi na dobre klubowi (jedynym wyjątkiem był Scolari). Czytałem nawet na jakiejś stronie że R. Wilkins poleciał bo coś tam powiedział, skrytykował coś co się Romanowi nie spodobało. Roman szkodzi zespołowi regularnie raz na 2 sezony to nie nowość.

Carlo popełnił błędy w lecie na rynku transferowym jestem ciekaw czy je nadrobi teraz ale pewnie szału nie będzie. Sturridge dobrze sobie radzi i raczej pewnie zagra w FA Cup od pierwszych minut ale co z tego że potem w meczu ligowym od pierwszych minut zagra Salomon "Drewniana noga aka Potrafie zjebać setke i nie strzelić na pustą" Kalou pomimo swojej formy prosto z (Y). Błąd Carlo to wałkowanie tych samych grających piłkarzy, to że Sturridge strzelił 5 bramek to nic nie zmieni kilka miesięcy temu Borini strzelił również 5 bramek a jego jedyny awans to na ławkę rezerwowych by mógł mecz obejrzeć z bliższa niż trybuny.

Jestem ciekaw zajebiście tych zimowych wzmocnień, 90% piłkarzy jest związana przez puchary więc co to za sens takie wzmocnienia robić. Z drugiej strony dzisiaj na konferencji Carlo powiedział że po meczu z Wolves na urazy skarżą się tacy piłkarze jak Essien, Cole i Drogba. Jak Ci zawodnicy się nie wykurują na mecz ligowy to będzie zmuszony wystawić kogoś z rezerw. Są tam dobrzy zawodnicy ale nie dostają szans w odpowiednich momentach gdy Chelsea w tamtym sezonie wygrywała wysoko to męczył piłkarzy do 85min. za nim zrobił zmianę. A teraz gdy jest presja słaby wyników nagle chce dać zawodnikom się ograć :lol:

Zauważyłem że ostatnio na Drogbę spada dość spora krytyka ludzie mówią że jest leniwy i mu nie zależy a ja szczerze w to wątpię. W meczu z Boltonem zaliczył słupek z AV bramke i z Wolves znowu słupek. Praktycznie on nie ma nikogo do pomocy gdy Anelka i Kalou to teraz bardziej kolesie którzy starają się utrudniać niż pomagać. Sam nie da rady a rywale zawsze starają się podwójne krycie na niego narzucić. W dodatku w ostatnim wywiadzie przyznał że nie doszedł jeszcze do 100% kondycji po tej całej malarii.

Jak by to był FM to by dało rade się jeszcze wrócić na 1. miejsce :P ale to rzeczywistość, niestety. Jak by teraz zaczeli wygrywać wszystko aż do Marca to by mieli szanse ale tak jak powiedziałem są potrzebne wzmocnienia i chociaż 1 mecz który podniesie psychicznie zespół. Pech ich się trzyma jak mało kogo teraz.

Co do banerów to tylko wystarczy je olać i nie traktować serio zawsze się znajdą frustraci skłonni do pochopnych wniosków. Dokładnie pamiętam ilu chciało Carlo posłać z torbami po odpadnięciu z Interem i remisem z Blackburn. Musiało im być potem zajebiście głupio na koniec sezonu.

PS. (jak by Carlo został zwolniony to bym musiał avatar zmienić co mi się nie widzi :P)

Wróć do „Anglia”