W bramce bedzie Szczesny, na prawej Eboue, w srodku Squillaci-Song, na lewej pobiega Gibbs.. W takim ukladzie wydaje mi sie, ze bedzie Denilson na DM, Rosicky i Fabregas w srodku. Inna mozliwosc to Rosicky-Eastmond-Denilson, ale to chyba za bardzo rezerwowo. Jesli chodzi o przod, to nie mam pojecia, to na 3 pozycje moze byc Chamakh, Bendtner, Vela, Arshavin, Walcott a nawet Rosicky
Mecz moze byc ciekawy. Leeds to jedyny zespol ktory nas pokonal u siebie w FA Cup za Wengera. Boje sie troche tej obrony, bo kiepski Francuz polaczony z defensywnym pomocnikiem ktory nawet z Vermaelenem nie mogl dobrze grac w obronie moga byc problemy
Kolejna dobra wiadomosc to to ze jutro do skladu wraca.. Aaron Ramsey!
Podobno za Vele jest 10 ofert - 3-4 z Anglii, kilka z Francji i kilka z Hiszpanii. Boss zgodzi sie na wypozyczenie tylko do klubu ktory mu da regularne wystepy. Poza tym na wypozyczenie ma isc Emmanuel-Thomas ktorego jutro w skladzie nie bedzie. Oby obaj zdobyli dobre doswiadczenie i zobaczymy, co tam z nich wyrosnie.
Boss powiedzial tez cos na temat Almunii - mianowicie tyle, ze nic jeszcze nie wiadomo. Nie podjeli zadnej decyzji.. wydaje mi sie jednak, ze odejdzie. Koles nie ma raczej szans na powrot do skladu a chce grac, poza tym pobiera duza pensje i po prostu na reke nam bedzie jego odejscie.
Przypominam, ze mecz jutro o 12:45 czasu UK
Fieldy, widzialem na twitterze cos pisales o Milito.. chcialbys go u nas?