O matko, tekst 2 latka i się jaracie. Fakt, nie powinien się ukazać, mam nadzieje że będzie skasowany, ale popatrzcie na to z drugiej strony. Zawsze po meczach ManUtd-Liverpool wchodzę ma lfc.pl. Nie wiem czy bywacie, ale tam są takie rzeczy pisane o graczach Manchesteru i samym Fergusonie że naprawdę człowiek doznaje szoku jak ma ubogi zasób "słów". Jedzie się na każdego gracza United, nie będę podawać tych określeń bo dostane bana. Jak chcecie to sami zobaczcie. Ktoś te komentarze kasuje? Są za to ostrzeżenia? Nie. Rozumiem, redaktor daje felieton, cała strona za to opowiada, ale to wynika z zachowania "kibiców" lfc. Damian, Ty chyba tam jesteś redaktorem. Czasami widzę Twoje posty na forum (może nie Twoje, nie wiem). Sam możesz potwierdzić, że zawsze za porażki Liverpoolu z Manchester odpowiedzialny jest sędzia, k**wi się na każdego z United. Mnie to już naprawdę męczy. Dzisiaj news że Xabi podziwia Scholesa. Niżej komantny o "rudej pale", to niemożliwe bo kiedyś tam chciał uderzyć Xabiego. Jak ulubieniec Gerrard bije wali łokciem w co drugim meczu (wiem, przesada, ale są takie przypadki i jest świety) Czasami ktoś zwróci uwagę , ale zaraz jest zagadywany 20 komentarzami. Na forum jest trochę większa kultura, ale komentarze pod newsami to jakaś masakra.
Po co to pisałem? U źródła takiego "felietonu" może być całe zachowanie i ogólna kultura kibiców Liverpoolu. No bo ile można tego słuchać. Nie jestem żadnym adwokatem , podkreślam, artykuł beznadziejny, ale sam się z siebie nie wziął.
--> on też złą muzykę grał?