Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 10 kwie 2005, 21:50

magus pisze:
mathiasek12 pisze:
kulekfcb pisze:NO nie wiem co pisać, bo nie lubie przegrywać ani przyznawac sie do błędu, ale powiem że byliście lepsi dziś a co sie stanie przez te 7 kolejek zobaczymy, myśle ze i tak Barca wygra tego upragnionego mistrza bo jest zbyt blisko by go stracić. Wszystko...
wiesz przy takiej grze to raczej nie sadze
Wiesz, jeszcze zobaczymy, bo Rijikaard może zmusić piłkarzy do bardziej efektownej gry oraz wygranych. Poza tym Real zagrał na maksa, jednak co będziemy przesądzać zobaczymy za siedem kolejek :D :D :D ....
Co ty piszesz :?: widziałes mecz :?: barcelona zagrala piękną pilke dla oka ale nieskuteczną, efektowną ale nieefektywna już nie pierwszy raz :!: jak by zmusil ich do grania jeszcze piękniejszej pilki a wyżej chyba się nie da...Grają z polotem jak Real 3 czy 2 sezony wstecz...ale nieskutecznie...
Real zagrał też swoje podobał mi się mecz w wykonaniu Realu...Ronaldo zagral dobrze a najbardzioej podobał mi się Thiomas Gravesen...Szkoda, że w obu drużynach byly oslabienia...Być moze stracilo na tym widowisko, a wynik mógłby być inny...ale to mozna tylko gdybac...
Real wykorzystal każdy bład defensywy barcelony, która zagrał deczko lepiej jak w meczu z Chelsea...Casillas pokazał dziś że Valdes jest 10 lat za "murzynami" w bramkarskim rzemiośle...takie pilki co wyciągal :roll:
Real przejechał się po barcelonie jak walec...Barcelona na kolana :!: :!: :evil: :twisted:

Wróć do „Hiszpania”