Co ty piszeszmagus pisze:Wiesz, jeszcze zobaczymy, bo Rijikaard może zmusić piłkarzy do bardziej efektownej gry oraz wygranych. Poza tym Real zagrał na maksa, jednak co będziemy przesądzać zobaczymy za siedem kolejekmathiasek12 pisze:wiesz przy takiej grze to raczej nie sadzekulekfcb pisze:NO nie wiem co pisać, bo nie lubie przegrywać ani przyznawac sie do błędu, ale powiem że byliście lepsi dziś a co sie stanie przez te 7 kolejek zobaczymy, myśle ze i tak Barca wygra tego upragnionego mistrza bo jest zbyt blisko by go stracić. Wszystko...![]()
![]()
....
Real zagrał też swoje podobał mi się mecz w wykonaniu Realu...Ronaldo zagral dobrze a najbardzioej podobał mi się Thiomas Gravesen...Szkoda, że w obu drużynach byly oslabienia...Być moze stracilo na tym widowisko, a wynik mógłby być inny...ale to mozna tylko gdybac...
Real wykorzystal każdy bład defensywy barcelony, która zagrał deczko lepiej jak w meczu z Chelsea...Casillas pokazał dziś że Valdes jest 10 lat za "murzynami" w bramkarskim rzemiośle...takie pilki co wyciągal
Real przejechał się po barcelonie jak walec...Barcelona na kolana