Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: VADER » 13 sty 2011, 9:51

Co do Lecha to cóż - brak kompletnie kultury osobistej pana Kadzińskiego pokazał jaki z niego PROSTAK!!!! Jego słowa które powiedział w wywiadzie dla Przeglądu Sportowego cytuję..."Sławek po raz kolejny w przerwie w rozgrywkach zabrał się za temat odejścia. Zrobił to i basta! Nie miałem zamiaru po raz kolejny go prosić, żeby został, bo przed Kolejorzem są następne ważne wyzwania. Latem, w przededniu walki o Ligę Mistrzów, udało mi się go nakłonić do dalszej gry w Poznaniu. Jak widać, na krótko. Teraz już nie robiłem tego, bo była w nim zbyt duża chęć wyjazdu. Nie miałem zresztą argumentów ze względu na kwotę odstępnego w kontrakcie. Był ważnym ogniwem w Lechu, ale nie potrafił uszanować kibiców i klubu - tak mu szczerze powiedziałem na odchodne. Ja w ogóle nienawidzę ludzi, którzy nie identyfikują się z zespołem, za nic mają herb,który noszą na koszulce". Facet niema za grosz kultury osobistej. Sam się zgodził na taki a nie inny zapis w kontrakcie Sławka Peszki a potem miesza chłopaka z błotem. Słoma Kadzińskiemu z butów wyłazi!!!! Chwała Bogu, że sam Sławek zachował zimną krew i nie dał się sprowokować. Żal wielki, że odszedł, ale taka była jego wola. Chce zaryzykować w Kolonii-to jego prawo. Ja mu kibicować nie przestanę. Chłop jest prawdziwym wojownikiem i dla Kozłów będzie solidnym wzmocnieniem. Czy FC Koln się utrzyma? Ciężko powiedzieć, ale jestem dobrej myśli. Jest mi wstyd kurna odnośnie Kadzińskiego, że osoba która działa w klubie bliskiej memu sercu tak szkaluje klub, jego imię i imię tych normalnych kibiców Lecha, bo spora ich część która zmieni poglądy jak wiatr zawieje zmieszała już z błotem Peszkina. Skąd w tych ludziach tyle jadu i nienawiści? Sławek tyle dobrego uczynił dla Lecha, a teraz jest na niego ogłoszona nagonka. Brak słów. Inni piłkarze teraz 3 razy się zastanowią zanim zdecydują się zagrać dla Lecha bo widzą, że mimo, iż oddadzą serce dla zespołu to potem i tak Kadziński lub Rutkowski zmieszają ich z błotem.

Wróć do „Polska”